5 min
Piškoty Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Lachtan

Piškoty Suroviny

- 4Vejce (žloudky a bílky odděleně)
- 150 g moučkového cukru
- 6 PL horké vody
- 150 g bezlepkové mouky Mantler
- 50 g Solamylu Dr.Oetker
- 1/2 bal Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker



Příprava

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a horkou vodou do pěny. Mouku prosejeme se Solamylem a kypřicím práškem a tuto směs přisypáváme za stálého šlehání (pomocí elektrického šlehače na nejnižším stupni otáček) ke žloutkové pěně. Nakonec přidáme sníh a krátce vyšleháme hladké těsto.


 

 
Poznámka

Piškoty lze použít jako podklad pro dorty.

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Čt 25. únor 2010, 17:16:19 CET Zobrazeno:8795 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Likérová bábovka,  Alenčin moučník ,  borůvkový koláč,  Bezlepkové cookies,  Marakov,  Barevné pusinky,  Plněné mrkvové rohlíčky,  Klubíčka ,  Bezlepkové oříškové (nafouklé) rohlíčky,  Kuličky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.