45 min
Hraběnčin kolář Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Radek

No Picture Suroviny

bezlepková mouka cukr moučka máslo prášek do pečiva žloutek jablka bílek



Příprava

Zpracujeme těsto ze všech surovin, kromě jablek a bílků a asi třetinu ho dáme vychladnout. Zbytek rozválíme na plech, poklademe jablky, můžeme i ořechy a rozinkami. Potřeme sněhem ze zbylých bílků a navrch nastrouháme ztuhlé těsto nahrubo. Pečeme dozlatova při 180 - 200 °C.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 26. březen 2011, 17:00:54 CET Zobrazeno:9286 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Hraběnčin kolář,  rychlá buchta,  Metrový řez,  Ovocné košíčky,  Bezlepkový medovník,  Ořechová roláda,  Dortíky s mrkvičkou a rozinkami,  Mléčný koláč s ovocem,  Rafaelo,  Brownies bez mouky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.