30 min
Piškotové těsto základní Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Jana Doubková

No Picture Suroviny

5 bílků, 5 lžic cukru, 5 žloutků a 5 lžic mouky Jizerky




Příprava

    Z bílků ušleháme sníh do kterého zašleháme cukr.Poté při nižší rychlosti zašleháme žloutek a nakonec při pomalem chodu postupně i mouku.Péct můžeme buď ve vymazané formě jako bábovku,nebo dortový korpus.Hmotu lze použít po upečení na úsečném papíře i jako korpus na roládu,anebo na různé řezy

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:15:20 CEST Zobrazeno:14015 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Kynutá bábovka – vánočka ,  CUKETOVÁ BUCHTA,  Bezlepková bábovka ,  Piškoty,  Letní koláč,  Biskupský chlebíček,  cuketová buchta s pudinkem,  Bublanina s ovocem,  Bezlepková vánoční štola,  Sodovková buchta,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.