30 min
Třené těsto základní Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Jana Doubková

No Picture Suroviny

120 g tuku, 1 vejce, 100 g cukr moučka, 200 g mouky Jizerka,1/2 prášku do pečiva. 




Příprava

Třeme tuk s cukrem, následně přidáme vejce a vyšleháme do hladké světlé hmoty. Nakonec přidáme Jizerku promíchanou s kypřícím práškem a lehce hmotu promícháme.Hmotu lze použít na bublaninu (přidáním ovoce),makovec,nebo ořechovník(nahradíme část mouky ořechama,nebo namletým mákem),mrkvové ( přidáme100 g jemně nastrouhané mrkve) a jiné.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:16:31 CEST Zobrazeno:9418 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Bezlepkové větrníky,  BEZLEPKOVÉ ROHLÍČKY,  Mramorová bábovka –rýžová,  Jablkové muffiny,  Žloutkový pudink s karamelem,  Kukuřičné Muffiny,  Jablkový koláč s krémem,  Jablkový koláč ,  Kynutá bábovka – vánočka ,  Ovesné sušenky s čufou a rozinkami,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.