1 h
Cukroví linecké bezlepkové Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Miroslava Kubešová

Cukroví linecké bezlepkové Suroviny

300 g bezlepkové mouky Jizerky (může být i jiná bezlepková směs) 190 g másla 100 g moučkového cukru 2 žloutky vanilka z vanilkového lusku džem pikantní na slepení



Příprava

Z mouky, cukru, změklého másla, žloutků a vanilky vypracujeme na vále těsto, zabalíme jej do mikroténové fólie a necháme v lednici uležet asi 24 hodin. Poté těsto vyválíme na plát 0,5 cm silný a formičkami vykrajujeme různé tvary, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 st. Celsia asi 8 minut. Upečené a vychladlé cukroví slepujeme džemem.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: St 30. leden 2013, 23:45:43 CET Zobrazeno:12858 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Bezlepkové košíčky,  Bezlepkové kynuté knedlíky s borůvkami ,  Kuličky,  Ovocný dort s jog. krémem,  Kynutá bábovka – vánočka ,  Tvarohové tyčinky,  Kolečka z brambor ,  Bezlepkové čoko truffles,  Bezlepkové cookies,  Nejlepší bezlepkové muffiny,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.