30 min
Mazanec Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Helena Šípková

No Picture Suroviny

190 g mouka Jizerka, 60 g rýžová mouka, 1/4 lžička soli, 60 g rozpušť.másla, 50 g cukru, 1 žloutek,  1 vejce na mašlování,citronová kůra.Mandle na posyp. Na kvásek 25 g droždí ,1 dcl mléka a trochu cukru




Příprava

     Po vymísení těsta vytvarujeme bochánek a necháme kynout ve vlhku a teple. Po  částečném nakynutí povrch nařízneme do křížku.Pře pečením lehce namašlujeme vejci a posypeme sekanými mandlemi. Pčeme asi 30 – 35 min při teplotě cca 180 °C 

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:21:30 CEST Zobrazeno:14520 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Nedělní buchta ,  Mramorovaná bábovka ,  Tvarohový chlebíček,  CUKETOVÁ BUCHTA,  Žloutkový pudink s karamelem,  Bábovka,  Skořicové hvězdičky,  dortík ,  Jablkový koláč ,  Bezlepkové kynuté knedlíky s borůvkami ,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.