45 min
Bábovka Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Miroslava Kubešová

Bábovka Suroviny

2 hrnky bezlepkové mouky Jizerka
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku rozpuštěného másla
2 vejce
1 prášek do pečiva bezlepkový
2 lžíce kakaa
špetka soli



Příprava

Mouku smícháme s práškem do pečiva a solí. Přidáme cukr, vejce, mléko, rozpuštěné máslo a vše promícháme. 1/3 těsta smícháme s kakaem. Do máslem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy nalijeme světlou část těsta a nakonec těsto s kakaem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 st. Celsia asi 30 minut.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Út 31. srpen 2010, 22:31:57 CEST Zobrazeno:10846 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Linecké pečivo slepované ,  mrkvové šátečky,  Měkounké vánoční medovník,  Kynutá bábovka – vánočka ,  Kávový dortový korpus,  Mazanec,  Hraběnčin kolář,  Ovocné košíčky,  Plněné mrkvové rohlíčky,  Kukuřičné Muffiny,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.