Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


45 min
Slavnostní čočková Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Marta Kocourková

No Picture Suroviny

300g čočky,2 drobně pokrájené cibule, 1/4  menšího celeru , 2 větší brambory, sůl,bobkový list,nebo bazalka, 300g čerstvého ananasu,trošku tuku pod cibulku.



Příprava

Na tuku orestujeme cibulku,přidáme na velmi jemné nudličky  nakrájený celer a na kostičky nakrájené brambory.Zalijeme troškou vody a chvíli dusíme.Přidáme čočku, bobkový list nebo bazalku ,zalijeme 1l  až 1 1/2 l vody a vaříme.Solí dochutíme až nakonec.Ananas nakrájíme na malé kostičky a podle počtu porcí rozdělíme na talíře.Přelijeme vroucí polévkou a podáváme zdobené lístečkem bazalky.

 

 
Poznámka

Někdo nemá rád bazalku,proto je možnost místo bazalky použít bobkový list.Vařím čočku v tlakovém hrnci,pokud nemáte,nevadí.

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Pá 23. červenec 2010, 10:11:41 CEST Zobrazeno:15280 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Játrové knedlíčky,  Slavnostní čočková,  Nočky do polévky,  Dýňová polévka,  Brokolicový krém.,  Zeleninový vývar s nočky,  Polévka z červené řepy,  Dýňová polévka,  Studená polévka z čufy s mrkví,  Bramboračka s houbami,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.