Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


30 min
Perníkový koláč Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Luba

Perníkový koláč Suroviny

5 vajec, práškový cukor – toľko, koľko váži 5 vajec, múka (Mix C) – toľko, koľko váži 5 vajec, 10dkg kryštálového cukru, 2dcl vody, 1 balíček prášok do perníka (Dr. Oetker), 1 hrsť hrozienok, 1 hrsť mletých vlašských orechov, 1–2 dcl oleja Upálime 10dkg kryštálového cukru, zalejeme 2dcl vody, necháme rozpustiť a vychladnúť.



Příprava

Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom do penista, potom pridáme vychladnutý karamel, múku zmiešanú s práškom do perníka, hrozienka, mleté vlašské orechy a olej. Nakoniec vymiešame sneh z bielkov a opatrne zamiešame do cesta. Použijeme papier na pečenie alebo plech vymastíme a vysypeme múkou. Cesto vylejeme na plech. Predhrejeme rúru a koláč pečieme pri 150°C cca 20 minút. Poleva: 25 dkg Hera, 25 dkg kryštálový cukor, 4 PL mlieka, 2–3 PL kakao Heru, kryštálový cukor a mlieko varíme, kým sa cukor nerozpustí, pridáme kakao a spolu necháme vrieť cca 5 minút. Vylejeme na teplý, upečený perník.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Pá 20. květen 2011, 17:25:44 CEST Zobrazeno:15795 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Drobenkový koláč,  Kávový dortový korpus,  Žloutkový pudink s karamelem,  Skořicové hvězdičky,  Nejlepší bezlepkové muffiny,  Vánočka,  Jablkový koláč ,  Perníkový beránek,  Metrový řez,  Bezlepkové větrníky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.