30 min
Amarantový chléb Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: misisnik

No Picture Suroviny


500 g bezlepk. chlebové mouky
150 g amarantu ( nebo pohank. mouky)
100 g lněných semínek
2 lžičky droždí
1 lžička cukru
1 lžička soli
1 lžíce jableč. octa
2 lžíce oleje
550 ml vody



Příprava

Vymíchané těsto dáme do vymazané a vysypané formy a necháme asi 40 min. odpočinout Pečeme asi 1 hodinu – 10 minut na 250 °C, potom zmírníme na 225 °C  a pečeme ještě 40 minut, potřeme olejema dalších 10 minut dopékáme.
Ještě teplý chléb potřeme studenou vodou a dáme do igelitu

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Po 8. březen 2010, 16:26:49 CET Zobrazeno:10225 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Slané pečivo,  Bezlepkové rohlíky,  Amarantový chléb,  Bezlepkové housky.,  bezlepkové sladké koláčky-6ks,  Chleba bez hotové směsi ,  bezlepkové rohlíky - 8 ks,  Nejlepší bezlepkový chléb,  Bramborový chleba,  Bezlepkový chléb,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.