45 min
Chlebánky Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: misisnik

No Picture Suroviny

20 dkg mouky Mantler
15 dkg pohankové mouky
5 dkg amarantové mouky
1 sáček sušeného droždí Oetker
4 dcl vlažného mléka
2 vejce
5 dkg jemně strouhaného tvrdého sýru
2 lžíce oleje
1 kávová lžička soli, cukru a xantanové gumy
sezamová semínka, celý kmín
sádlo na plech a pomazání



Příprava

Smícháme mouky, droždí, sůl, cukr, gumu a strouhaný sýr,
přidáme vlažné mléko s rozšlehanými vejci a olej. Dobře
zpracujeme a necháme 30 min. kynout. Rozdělíme na 12 ks
oválných bochánků, dáme na plech vymazaný sádlem a
necháme ještě 15 minut kynout. Potřeme rozpuštěným sádlem
a upečeme v troubě předehřáté na 180 ºC.
Pečeme na horním roštu asi 25 minut do červena.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Po 29. březen 2010, 18:42:03 CEST Zobrazeno:8173 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Stárkův chléb ,  Bezlepková veka,  Bezlepkové bagety ,  Bezlepkové housky.,  Bezlepkové pečivo,  Slané syrové muffiny,  Slané pečivo,  Bezlepkový chléb,  Nejlepší bezlepkový chléb,  Rohlíčky obzvlášť vypečen,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.