1 h
Bramboráky Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Marcela Ševečková

Bramboráky Suroviny

2 kg syrových brambor
sůl, pepř, majoránka, česnek, mléko, 2 vejce, 3 lžíce belzepkové mouky ( jizerka )



Příprava

Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme sůl, pepř, majoránku, 6 stroužků česneku, 2 vejce, zamícháme ( pokud jsou brambory moc vodnaté odlejeme vodu ). Přidáme asi 1 dcl mléka a 3 lžíce bezlepkové mouky ( jizerka ). Vše důkladně zamícháme. Chuť i hustotu lze upravit podle vlastního uvážení.
Smažíme po obou stranách v tnké vrstvě na sádle do křupava!
Brou chuť

 

 
Poznámka

Do těsta lze přidat i nadrobno nakrájeou klobásku, nebo jinou uzeninu.

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Po 15. březen 2010, 17:57:16 CET Zobrazeno:13764 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Pizza akorát pro 3,  Rajská,  Ovocné tvarohové knedlíky,  Bramborové bochánky,  Bramboráky,  Bramborový nákyp s kedlub,  Zapečený lilek se sýrem,  Placky z červené čočky,  Bedov hermelin,  Brokolicová paštika,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.