45 min
Pizza Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Klub celiakie Brno

No Picture Suroviny

20 dkg mouky Mantler
10 dkg pohankové mouky
2 dcl teplé vody
½ sáčku sušeného droždí
1 lžíce olivového (nebo jiného) oleje
trochu soli a cukru
náplň dle zvyklostí



Příprava

Dobře vypracujeme těsto, rozválíme v mikrotenu, nebo
namačkáme do vymazané formy na pizzu a necháme pod
mikrotenem asi 15 minut kynout. Mezitím připravíme náplň,
těsto obložíme a pečeme v troubě předehřáté na 200 ºC asi
30 minut na horním roštu.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Po 29. březen 2010, 18:46:02 CEST Zobrazeno:8046 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Bezlepkové těsto na pizzu,  Lehký brokolicový koláč,  HOUBOVÉ RAGŮ,  Kukuřičné placky,  Dušené žampióny s vejcem,  Bramborové bochánky,  OŘÍŠKOVÁ OMELETA,  Tvarohové knedlíky,  Rýže s mrkví a dýni,  Quinoa s rajčátky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.