Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


30 min
Bramborový nákyp s kedlub Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Klub celiakie Brno

No Picture Suroviny

80 dkg brambor
2 větší kedlubny
10 dkg libovější slaniny
2 stroužky nasekaného česneku
1 kelímek 12% smetany
1 kelímek mléka
1 lžíce vegety, sůl, pepř
10 dkg strouhaného sýra



Příprava

Brambory a kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.
Slaninu nakrájenou na tenké proužky osmažíme na
pánvi.Smícháme brambory, kedlubny, česnek a vypečenou
slaninu. Do tuku na pánvi přidáme smetanu, mléko, pepř,
vegetu a sůl. Vše chvíli povaříme. Formu na pečení
vymažeme sádlem, nasypeme strouhanou směs a zalijeme
povařenou šťávou z pánve. Dáme do trouby předehřáté na
180 ºC a pečeme 20 minut, posypeme strouhaným sýrem a
pečeme dalších 20 minut.

 

 
Poznámka

Podáváme se zeleninovými saláty.

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: St 31. březen 2010, 17:41:54 CEST Zobrazeno:9290 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

bezlepkové cukeťáčky,  Klářiny bramboráky,  Bezlepkové placičky,  Bramborový nákyp s kedlub,  Špenátové brambory s tofu,  zeleninové karbanátky,  Rajská,  Zapečený lilek se sýrem,  Zapečená rajčata,  Špenátová roláda,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.