Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


45 min
Makové kuličky Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Marta Kocourková

Makové kuličky Suroviny

1,5 hrníčku máku , 4-5 lžic medu , 1 lžička  skořice, 1/2 hrníčku bezlepkové pohankové krupice , nebo kokosu,/používám biokokos/, asi 2 lžičky vody ,někdy je třeba i víc, 1 větší jablko.



Příprava

Mletý mák dáme do mísy,přidáme med,trochu poh.krupice ,nebo kokos , vodu a uhněteme nepříliš lepkavé těsto. Množství vody,medu a krupice upravujeme podle konzistence těsta. Přidáme jemně nastrouhané oloupané jablko. Z těsta vytváříme maličké kuličky,které obalujeme v pohankové krupici,nebo kokosu.

 

 
Poznámka

Mák můžeme před mletím na pánvi na sucho  opražit. Do těsta můžeme dát místo kokosu mleté oříšky, kuličky můžeme  obalit v oříškách, nebo místo medu vmícháme rozmačkané borůvky.

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Ne 25. červenec 2010, 16:49:06 CEST Zobrazeno:15280 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Pudinkové kostky s tvarohem,  Bezlepkové sušenky,  Klubíčka ,  Bezlepkové bábovičky,  Roláda od Martiny,  Švestkový koláč,  Piškotové těsto základní ,  Ovocné košíčky,  Perníkový koláč ,  Jablkové muffiny,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.