Tisk

Pangasius v hořčičné omáčce

Čas přípravy: 45 min
Pangasius v hořčičné omáčce
Suroviny
pangasius či jiná vykostěná ryba, olej, menší cibule, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, rýžová mouka, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl a cukr

Příprava
Postup přípravy: Na oleji necháme zesklovatět cibulku spolu s bobkovým listem a novým kořením. Zaprášíme rýžovou hladkou moukou (popřípadě jinou bezlepkovou moukou), zalijeme trochou vody, necháme povařit. Vmícháme 2 lžíce hořčice, podle potřeby dochutíme solí a cukrem. Lehce osoleného pangasia osmahneme na oleji zvlášť, při servírování přelijeme omáčkou.

 

Poznámka
bez popisu

 

Vytisknuto z online kuchařky www.bezlepkova-kucharka.cz