Tisk

Ovocna torta

Čas přípravy: 1 h
Ovocna torta
Suroviny
CESTO:3 vajcia,3 lyzice horucej vody,150g cukru,1 balicek vanilk.cukru,150g Promix PK. PLNKA:125g masla,1 Zlaty klas,3dcl mlieka,2 lyzice cukru,1 vanilkovy cukor.ZELATINA: 2 cire zelatiny,1/2 litra stavy z broskynoveho kompotu.

Příprava
CESTO:vajcia s vodou vymiesame do peny,pridame cukor,vanilku a muku.Vylejeme do tortovej formy.Pecieme na 180°C do zlata.Ked cesto vychladne,natrieme ho pikantnym dzemom,napriklad ribezlovym. PLNKA:z mlieka,Zlateho klasu a cukru uvarime husty krem,nechame vychladnut.Vymiesame maslo s vanilkou a primiesame vychladnuty krem.Krem natrieme na cesto potrete dzemom.Nan naukladdame broskyne a navrch vylejeme vopred uvarenu a vychladnutu zelatinu.

 

Poznámka
bez popisu

 

Vytisknuto z online kuchařky www.bezlepkova-kucharka.cz