Nejlepší bezlepkové muffiny | |
Čas přípravy: 30 min | |
Suroviny 1,5 hrnku Jizerky 1 hrnek rýžové mouky 2 vejce 250 ml bílého jogurtu 0,5 hrnku oleje 1 hrnek krystalového cukru 1 prášek do pečiva kakao dle chuti (nemusí být) marmeláda nebo nutela |
Příprava Smícháme mouky, vejce, jogurt, olej, cukr, prášek do pečiva, popřípadě kakao. Těsto pořádně promícháme a plníme do košíčků. Nejdříve dáme do košíčku 1 menší lžíci těsta, na to lžičku marmelády nebo nutely a zakryjeme další lžící těsta.
|
Poznámka Nejlepší je do muffinů nutela či jakýkoliv kvalitní čoko krém, nedoporučuji tabulkovou čokoládu, jelikož při vychladnutí jsou středy muffinů tvrdé.
|