Tisk

Vepřový guláš

Čas přípravy: 1 h
No Picture
Suroviny
vepřové maso 5 středních cibulí 3 lžíce oleje špetka soli pepř sladká paprika pálivá paprika 1 lžička drceného kmínu špetka chilli 2 stroužky česneku 4 střední brambory

Příprava
Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme na olej do hrnce zesklovatět. Maso nakrájíme na kostičky a dáme do misky a přidáme veškeré koření, prolisovaný nebo najemno nakrájený česnek a promícháme v misce. Na cibuli dáme maso, přiklopíme a necháme vypustit z masa šťávu, po té půl skleničky vody podlijeme a necháme povařit, poté jestě jednou podlijeme a do třetice podlijeme vodou. přidáme nakrájene brambory na kostičky a vaříme tak dlouho, dokud brambory nezměknou.

 

Poznámka
bez popisu

 

Vytisknuto z online kuchařky www.bezlepkova-kucharka.cz