1 h 15 min
Tmavý chléb Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Jana Poulová

No Picture Suroviny

500 g mouky Jizerka, 3 lžičky soli, 5 lžic jablečné vlákniny, 3 lžíce lněných semínek, 450 ml vody,1 balíček instantního droždí




Příprava

     Sypké ingredience smícháme v míse,přidáme vodu a řádně prohnětem.Těsto dáme do chlebové formy a necháme asi 1 hod kynout v teple (dávám do trouby na 60 °C) Pečeme v troubě při teplotě cca 200 °C asi 60 minut.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:11:20 CEST Zobrazeno:9464 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Tmavý chléb,  Bezlepkové housky,  bezlepkové sladké koláčky-6ks,  Bezlepková veka,  Chleba ze zakysané smet.,  Chleba bez hotové směsi ,  Bezlepkové pečivo,  Bezlepkové pečivo,  Bezlepkový chléb,  Bezlepkové bagety ,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.