45 min
Drobenkový koláč Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Helena Vychová

Drobenkový koláč Suroviny

500g vařených brambor

3 lžíce cukru

200 g bezlepkové mouky (lze použít i jednodruhové mouky či jejich směs, vhodné jsou kukuřičné mouky)

sůl

zavařenina nebo ovoce (čerstvé nebo kompotované)

moučkový cukr




Příprava

Uvařené brambory nastrouháme, osolíme, přidáme cukru, mouku a vypracujeme drobenku. Polovinu množství rozprostřeme na dno dortové formy vyložené papírem na pečení. Na drobenku můžeme rozetřít zavařeninu nebo použít různé druhy ovoce a náplň zakryjeme druhou polovinou drobenky. Povrch pokapeme rozehřátým máslem, posypeme moučkovým cukrem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 ºC cca 30 min.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Út 13. červenec 2010, 08:54:10 CEST Zobrazeno:22289 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

bublanina,  Bezlepkové čoko truffles,  mrkvové šátečky,  Sušenky INSTANT (40 kusů),  Metrový řez,  Cukroví linecké bezlepkové,  CUKETOVÁ BUCHTA,  Brownies bez mouky,  Kolečka z brambor ,  Velikonoční kynutý kolář ala volské oko,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.