45 min
Drobenkový koláč Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Helena Vychová

Drobenkový koláč Suroviny

500g vařených brambor

3 lžíce cukru

200 g bezlepkové mouky (lze použít i jednodruhové mouky či jejich směs, vhodné jsou kukuřičné mouky)

sůl

zavařenina nebo ovoce (čerstvé nebo kompotované)

moučkový cukr




Příprava

Uvařené brambory nastrouháme, osolíme, přidáme cukru, mouku a vypracujeme drobenku. Polovinu množství rozprostřeme na dno dortové formy vyložené papírem na pečení. Na drobenku můžeme rozetřít zavařeninu nebo použít různé druhy ovoce a náplň zakryjeme druhou polovinou drobenky. Povrch pokapeme rozehřátým máslem, posypeme moučkovým cukrem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 ºC cca 30 min.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Út 13. červenec 2010, 08:54:10 CEST Zobrazeno:22229 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Bezlepkové větrníky,  rychlá buchta,  Plněné mrkvové rohlíčky,  Vanilkové rohlíčky,  Bezlepkové sušenky,  Jablečný závin,  Perník obyč.,  Amaretto Cheesecake,  Bezlepková vánoční štola,  Bratislavské rohlíčky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.