Tisk

granátová drůbeží játra

Čas přípravy: více 2,5 h
granátová drůbeží játra
Suroviny
500g drůbežích jater, 3 stroužky česneku, 1 malá sterilovaná feferonka, 1 bobkový list, 4 lžíce kečupu, 2 dl olivového oleje,svazek zelené petrželky,2 granátová jablka,sůl

Příprava
Do misky dáme rozmačkaný česnek,olej, petrželku vcelku ,aby jsme ji mohli před pečením vyndat, feferonku bez jadérek,bobkový list a játra. Necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Trochu oleje slijeme ,odebereme petržel a  játra s marinádou dáme do zapékací misky, pečeme ve vyhřáté  troubě asi 20 minut.Granátová jablka rozpůlíme vybereme jadérka i se šťávou,přidáme k téměř hotovým játrům ,promícháme s kečupem a dopečeme.Solíme nakonec a podáváme s ochucenou rýži

 

Poznámka
bez popisu

 

Vytisknuto z online kuchařky www.bezlepkova-kucharka.cz