![]() |
granátová drůbeží játra | |
| Čas přípravy: více 2,5 h | |
|
|
Suroviny 500g drůbežích jater, 3 stroužky česneku, 1 malá sterilovaná feferonka, 1 bobkový list, 4 lžíce kečupu, 2 dl olivového oleje,svazek zelené petrželky,2 granátová jablka,sůl |
| Příprava Do misky dáme rozmačkaný česnek,olej, petrželku vcelku ,aby jsme ji mohli před pečením vyndat, feferonku bez jadérek,bobkový list a játra. Necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Trochu oleje slijeme ,odebereme petržel a játra s marinádou dáme do zapékací misky, pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.Granátová jablka rozpůlíme vybereme jadérka i se šťávou,přidáme k téměř hotovým játrům ,promícháme s kečupem a dopečeme.Solíme nakonec a podáváme s ochucenou rýži
|
| Poznámka bez popisu
|