1 h
Placky s rozmarýnem Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Lenka Beranová

Placky s rozmarýnem Suroviny

Směs Tmavý chléb od firmy Paleta, voda, citrónová šťáva nebo ocet, olivový olej, čerstvá rozmarýna.



Příprava

Ze směsi Tmavý chléb, vody a citrónové šťávy připravíme těsto podle návodu výrobce. Vymíchané těsto necháme 10 minut odpočinout, znovu krátce zamícháme. Plech vyložíme pečicím papírem. Lžící vytvoříme na plechu placky asi 1 cm vysoké o průměru 10-15 cm. Necháme na teplém místě kynout (asi 15 min). Pak polijeme každou placku asi lžící olivového oleje a posypeme nakrájenou čerstvou rozmarýnou. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě asi 200 °C asi 30 minut.

 

 
Poznámka

Nejlepší jsou první den. Je možné použít i jakékoliv jiné chlebové těsto. Placky je možné také posypat lněným nebo slunečnicovým semínkem.

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Po 20. září 2010, 21:37:12 CEST Zobrazeno:7182 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Bezlepkové pečivo,  bezlepkové rohlíky - 8 ks,  Chleba bez hotové směsi ,  Bezlepkové housky,  Bezlepkové pečivo,  Bezlepkový chléb,  Bezlepkové housky.,  Nejlepší bezlepkový chléb,  Domácí chléb ,  Bezlepkové rohlíky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.