Ostatní (15)

řadit podle:
režim zobrazení:
Přidat do kategorie


Bezlepkové brynzové haluškyPoint 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
Bezlepkové brynzové halušky

Suroviny na halušky promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Poté prohněteme a protlačíme skrz haluškové sítko do vroucí mírně osolené vody. Vaříme krátce 3-4 minuty. Po vytažen...
 
Bezlepková palačinkaPoint 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
Bezlepková palačinka

Bezlepková palačinka: Smícháme pohankovou mouku s moukou Jizerkou, přidáme žloutky (je nutné použít pouze žloutky, jinak by těsto pěnilo a při pečení by bylo bublinaté), sůl a mlé...
 
Čočková kašePoint 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
Čočková kaše

Čočku si namočíme den předem. Ve větším hrnci osmažíme cibulku dozlatova. Do hrnce vsypeme i čočku a zalijeme vodou, tak aby voda sahala jen 5-7 cm nad čočku. K čočce přidáme i na ko...
 
pečený čajPoint 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
pečený čaj

velké kousky ovoce nakrájíme, citrony oloupeme a nakrájíme na kolečka, dáme na hluboký plech, dáme cukr a alkohol a pečeme na 220 asi 45 min. musíme občas míchat horké dáme do sklenič...
 
Pomerančový likér do cukrovíPoint 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
Pomerančový likér do cukroví

Pomeranče omyjeme pod tekoucí vodou kartáčkem a nakrájíme na tenké plátky. Zasypeme polovinou cukru a necháme asi 4 hodiny odležet. Zbylý cukr přivedeme s vodou k varu. Přidáme odležel...
 
Khaki marmeládaPoint 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
Khaki marmeláda

Khaki omyjeme, očistíme a oloupeme. Půjde to trochu hůř, proto khaki musí být hodně zralé - poznáte to tak, že je měkké a lehce nasládle voní. Citlivější kuchařky si raději vezmou ...
 
Pizza na panviciPoint 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
Pizza na panvici

Hore uvedená dávka je na priemer panvice 20 – 25cm, s hrubším dnom (najlepšie teflonová), aby sa cesto prepieklo a neprihorelo, vhodné je pod panvicu podložiť platňu. Na panvicu dáme troc...
 
Vianočná bezlepková štóla Point 1
Point 2
Point 3
Point 4
Point 5
Vianočná bezlepková štóla

Dobre premiešajte múku, kvasnice, cukor, mlieko, vajcia (vajahit) a soľ. Po asi 5 minútach hnetenia vložte maslo (125 g) a hneťte ďaľších aspoň 5 minút. Pridajte hrozienka, mandle (nasekan...
 

<<   1  2   >>



Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.