Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


30 min
Jáhlový nákyp Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Klub celiakie Brno

No Picture Suroviny

25 dkg jahel
1 litr mléka
3 vejce
2 – 3 lžíce mletého cukru
trochu soli
1/8 másla
jablka, švestky, meruňky



Příprava

Jáhly důkladně propláchneme horkou vodou (jinak jsou
hořké), vsypeme do osoleného vřelého mléka a vaříme dokud
nezačnou pukat (asi 10 minut). Pak vmícháme cukr,
přikryjeme a necháme bobtnat. Do vlažných jahel vmícháme
žloutky, kostičky jablek a sníh z bílků. Urovnáme do
vymazaného pekáčku, poklademe plátky másla a pečeme
v troubě předehřáté na 180O C asi 30 – 40 minut (podle výšky
těsta).
Pokud dáváme do nákypu švestky nebo meruňky, dáme
polovinu směsi, poklademe ovocem a přikryjeme druhou
polovinou.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 1. květen 2010, 19:21:00 CEST Zobrazeno:8145 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Dušené žampióny s vejcem,  Zeleninové karbanátky,  bezlepkové cukeťáčky,  Bezlepkové placičky,  Bramborové koblihy,  Zapečený lilek se sýrem,  Quinoa s rajčátky,  OŘÍŠKOVÁ OMELETA,  Bramborový nákyp s kedlub,  slaná cuketová buchta,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.