1 h 15 min
Bezlepkové bagety Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Helena Vychová

Bezlepkové bagety Suroviny

320 g bezlepkové mouky

80 g pohankové mouky

25 g kvasnic

200 ml mléka

250 ml mléka

1 lžíce cukru

1 lžička soli

3 lžíce oleje

směs semínek cca 3 lžíce




Příprava

Z trochy vlažného mléka, cukru a kvasnic připravíme kvásek. Mouky smícháme se solí, semínky, přidáme olej, vykynutý kvásek a vyšleháme v mixéru řidší těsto (asi jako hustá smetana). Těsto rozdělíme do forem na bagety, posypeme semínky, mákem, solí apod. a necháme přikryté na teple kynout cca 20 – 30 min. např. v troubě vyhřáté na 30 ºC. Poté pečeme při 180 – 190 ºC cca 30 min.

 

 
Poznámka

Množství 5 ks velkých baget
Mléko je možné nahradit vodou

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře

misisnik 14.05.2011, 15:03
skvělé bagety zkoušeli jsme i doma je to good :)
 

Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Po 12. červenec 2010, 21:34:09 CEST Zobrazeno:38343 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Bezlepkové pečivo,  Tmavý chléb,  Bezlepkové bagety ,  Slané pečivo,  Amarantový chléb,  Stárkův chléb ,  Placky s rozmarýnem,  Bezlepkové housky,  Pletýnky – rohlíky,  žemličky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.