20 min
Bezlepkové těsto na pizzu Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Nominal

No Picture Suroviny

• 150 g bezlepkové mouky Nomix, • 1,5 g cukru, • 6 g čerstvého droždí, • cca 90 ml vody, • 1 – 2 g soli, • 1 malé vejce.



Příprava

Ze všech surovin vytvoříme vláčné těsto, které necháme na 10 minut odpočinout. Po tomto čase těsto rozválíme na tenkou vrstvu a položíme na předem vysypaný plech (z bezlepkové mouky). Těsto si každý obkládá podle chuti, někteří mohou zvolit vegetariánskou variantu se sýry a zeleninou, jiní mohou pizzu obložit kuřecím masem, tak jako tak je vždy základem rajčatová omáčka, kterou vytvoříme z rajčatového pyré a bylinek. Pizzu pečeme na prudko při teplotě kolem 230 °C asi 6 minut a poté ihned podáváme.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Čt 22. leden 2015, 19:12:37 CET Zobrazeno:8618 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Klářiny bramboráky,  bezlepkové cukeťáčky,  Tvarohové knedlíčky–noky,  Jáhlový nákyp,  zeleninové karbanátky,  Špenátové brambory s tofu,  Květákové placky,  Květák či brokolička v Hrašce,  Bramborový nákyp,  Dušené žampióny s vejcem,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Diety, hubnutí a zdravá výživa.    Pohyb, sport a cvičení.