Dnes 1. ledna 2013 začíná soutěž ve spolupráci s HaVita.cz

Soutěží se o 3 ceny pro první 3 místa, které pro vás věnoval e-shop HaVita.cz

1.místo - Bezlepkové jablečné kroužky, 3x bezlepková proteinová tyčinka Seitenbacher a bezlepková instantní zeleninová omáčka

2.místo - Bezlepkové rýžovo - pohankové cereální lupínky, 2x bezlepková proteinová tyčinka Seitenbacher a  bezlepková instantní rajská omáčka

3.místo - Bezlepkové kukuřičné kuličky, 1x bezlepková proteinová tyčinka Seitenbacher a 2x bezlepková instantní polévka Seitenbacher

 

Jak soutěž probíhá?

Navštěvníci stránek budou udělovat body (1-3) recept s nejvíce body vyhrává! Výherce kontaktujeme na Email. Pokud se výherce do 7 dní neozve, výhra nenávratně propadá dalším soutěžícím. Soutěž končí 1. února 2013.

 

Jak se zúčastnit soutěže?

Stačí v levo nahoře kliknout na přidat recept a nebo klikněte ZDE dále ve formuláři žaškrtněte "Zúčastnit se soutěže".
Receptů můžete přidat kolik chcete. Neregistrovaní uživatelé se mohou také zúčastnit. ve formuláři zadají E-mail, na který budou kontaktováni v případě výhry. Doporučujeme se registrovat, zabere to ani ne 5 minut a navíc můžete své recepty kdykoliv upravit, přidat foto atd.

 

Jak se hlasuje?

U detajlu receptu je hlasovací sytém. Hlasovat může každý jen jednou a může udělit 1-3 body (1 nejmíň, 3 nejvíc). Recept s nejvíce body vyhrává.

 

Co je povoleno?

  1. Přidat více receptů a mít větší šanci na výhru.
  2. Posílat odkaz známým, aby hlasovali. Sdílet na sociální sítě atd.

 

Co je zakázáno?

  1. Podvodně hlasovat (skrytí IP, roboti atd.).
  2. Kopírovat cizí recepty z jiných stránek.

Jak je ošetřeno hlasování?

-- Nechali jsme se poučit z minulých chyb a proto, jsme se rozhodli povolit hlasování pro jeden recept z jedné IP adresy (kvůli regulérnosti soutěže )

Ještě jednou děkujeme sponzorovi HaVita.cz , který vložil do soutěže ceny!

Jakékoliv dotazy pište na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na náš facebook.