Bublanina s ovocem | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Iveta |
![]() |
Suroviny 4 žloutky, 4 bílky (pokud jsou vajíčka malá, dávám 5), 1 dl mléka, 1 dl oleje, 150 g cukru moučka, vanilkový cukr, 160 g amarantové mouky, 1 prášek do pečiva, ovoce dle chuti |
Příprava Žloutky ušleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, mléko, pak pomalu přisypáváme amarantovou mouku s prdopečem a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků. Těsto vylijeme na pekáč vyložený pečícím papírem a poté poklademe ovocem (třešně, jahody, maliny, višně, cokoliv vás napadne). Pečeme na 150 - 170 stupňů zhruba 30 minut. Bublanina je úžasná a nadýchaná a bude chutnat nejen celiakům.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 25. červen 2011, 11:33:40 CEST | Zobrazeno:23272 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Likérová bábovka, Domácí TIRAMISA, Barevné pudinkové řezy , Kolečka z brambor , Nejlepší bezlepkové muffiny, Ovocný dort s jog. krémem, Vodníkova vel. buchta, Ovocné košíčky, rychlá buchta, Žloutkový pudink s karamelem,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?





Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.