Piškotové těsto základní | |
Autor receptu: Jana Doubková |
Suroviny 5 bílků, 5 lžic cukru, 5 žloutků a 5 lžic mouky Jizerky |
Příprava Z bílků ušleháme sníh do kterého zašleháme cukr.Poté při nižší rychlosti zašleháme žloutek a nakonec při pomalem chodu postupně i mouku.Péct můžeme buď ve vymazané formě jako bábovku,nebo dortový korpus.Hmotu lze použít po upečení na úsečném papíře i jako korpus na roládu,anebo na různé řezy
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:15:20 CEST | Zobrazeno:20789 krát |
Brownies bez mouky, Bratislavské rohlíčky, Bezlepkové bábovičky, Vodníkova vel. buchta, Likérová bábovka, Mléčný koláč s ovocem, Koláče paní Musilové, CUKETOVÁ BUCHTA, Kolečka z brambor , Pudinkové kostky s tvarohem,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.