Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


45 min
Pstruh s omáčkou Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Marta Kocourková

Pstruh s omáčkou Suroviny

2 pstruzi ,  máslo, sůl  Omáčka : 4 velká jablka, 2 lžíce citronové šťávy, 2 cibule, máslo, 250 ml bílého vína, ,sůl, 3 lžíce strouhaného křenu, 2 lžíce jogurtu,bylinky na ozdobení,např.kopr



Příprava

Jablka oloupeme a bez jádřinců nakrájíme.Pokapeme citronovou šťávou.Nakrájenou cibuli orestujeme na másle,přidáme jablka a 5 minut dusíme.Zalijeme vínem,přikryjeme a dusíme 10 minut. Vychladlou směs rozmixujeme,dochutíme solí ,přidáme křen a spojíme jogurtem.  Očištěné,osolené pstruhy zvolna opečeme na másle. Dáme na předehřátý talíř, ozdobíme bylinkama a podáváme s omáčkou

 

 
Poznámka

Podáváme s bramborem

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Po 16. srpen 2010, 20:37:13 CEST Zobrazeno:15789 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Pangasius v hořčičné omáčce,  Tuňák Rio Mare se sýrem Cottage a chia semínky,  Vánoční ryba na švestkách,  Pstruh s omáčkou,  Kapr s mandarinkami,  Ryba na zázvoru,  Filé s bylinkami,  Roláda s uzeným lososem,  Pstruh plněný datlemi,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.