Piškoty | |
Autor receptu: Lachtan |
Suroviny - 4Vejce (žloudky a bílky odděleně) - 150 g moučkového cukru - 6 PL horké vody - 150 g bezlepkové mouky Mantler - 50 g Solamylu Dr.Oetker - 1/2 bal Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker |
Příprava Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a horkou vodou do pěny. Mouku prosejeme se Solamylem a kypřicím práškem a tuto směs přisypáváme za stálého šlehání (pomocí elektrického šlehače na nejnižším stupni otáček) ke žloutkové pěně. Nakonec přidáme sníh a krátce vyšleháme hladké těsto.
|
Poznámka Piškoty lze použít jako podklad pro dorty.
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Čt 25. únor 2010, 17:16:19 CET | Zobrazeno:15176 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Nejlepší bezlepkové muffiny, Amaretto Cheesecake, Alenčin moučník , Jogurtový ovocný koláč, Rychlý koláč, Bezlepkové sušenky, Klubíčka , Bezlepkové čoko truffles, Ovesné sušenky s čufou a rozinkami, rychlá buchta,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.