Bramborový nákyp s kedlub | |
Autor receptu: Klub celiakie Brno |
Suroviny 80 dkg brambor 2 větší kedlubny 10 dkg libovější slaniny 2 stroužky nasekaného česneku 1 kelímek 12% smetany 1 kelímek mléka 1 lžíce vegety, sůl, pepř 10 dkg strouhaného sýra |
Příprava Brambory a kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme. Slaninu nakrájenou na tenké proužky osmažíme na pánvi.Smícháme brambory, kedlubny, česnek a vypečenou slaninu. Do tuku na pánvi přidáme smetanu, mléko, pepř, vegetu a sůl. Vše chvíli povaříme. Formu na pečení vymažeme sádlem, nasypeme strouhanou směs a zalijeme povařenou šťávou z pánve. Dáme do trouby předehřáté na 180 ºC a pečeme 20 minut, posypeme strouhaným sýrem a pečeme dalších 20 minut.
|
Poznámka Podáváme se zeleninovými saláty.
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 31. březen 2010, 17:41:54 CEST | Zobrazeno:12141 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Bedov hermelin, bezlepkové cukeťáčky, Lehký brokolicový koláč, Bramborové bochánky, Květákové placky, Bramborový nákyp, Quinoa s rajčátky, Špagety se špenátem, Rajská, Pizza,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.