2 h
Bramboračka s houbami | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Lenka Škulinová |
Příprava Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, Petržel, celer, mrkev a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do hlubokého hrnce, přidáme, oloupaný česnek, sůl, houby a špekovou kůži, zalijeme vodou a necháme přikryté pomalu dusit dokud zelenina není al dente Přidáme koření a necháme vše provařit. Nakonec vyndáme kůži a opatrně zahustíme jíškou )má tendenci houstnout pomalu a v momentě až příliš rychle, proto sypeme jen velmi pozvolna a dáme čas na zhoustnutí než přidáme víc jíšky). Můžeme dosolit dle potřeby.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Ne 23. srpen 2020, 12:18:31 CEST | Zobrazeno:4544 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Zeleninový vývar s nočky, Polévka z červené řepy, Nočky do polévky, Dýňová polévka, Játrové knedlíčky, Dýňová polévka, Slavnostní čočková, Bramboračka s houbami, Brokolicový krém., Studená polévka z čufy s mrkví,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.