Pomerančové rafaelo | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Marta Kocourková |
![]() |
Suroviny 250 g marcipánové hmoty ,80 g práškového cukru , kandované pomeranče,dají se koupit půlky s dužinou,budeme potřebovat přibližně 25 kousků velikosti asi 1.5 -2 x 3cm (přibližně),je na vás,jaký tvar si zvolíte , 4 vrchovaté lžíce pomerančové marmelády.150 g jemných plátků mandlí , 2cl rumu. |
Příprava Marcipánovou hmotu zpracujeme s cukrem a rumem. Každý kousek kandovaného pomeranče zabalíme do marcipánu a vytvoříme úhlednou kuličku.Marmeládu rozehřejeme v malé nádobě,kuličky namáčíme v marmeládě a obalujeme v mandlích.Necháme zaschnout na pečícím papíře.
|
Poznámka Místo kandovaných pomerančů můžete použít datle,nebo udělat dávku půl na půl.
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 1. prosinec 2010, 15:11:56 CET | Zobrazeno:14307 krát |
PLNĚNÉ MORAVSKÉ KOLÁČE, Cukroví linecké bezlepkové, Bezlepkové čoko truffles, rychlá buchta, Pudinkové kostky s tvarohem, Metrový řez, Měsíčky, Tvarohové koblížky, Bezlepkové kynuté knedlíky s borůvkami , Skořicové hvězdičky,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.