Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


30 min
Jáhlový nákyp Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Klub celiakie Brno

No Picture Suroviny

25 dkg jahel
1 litr mléka
3 vejce
2 – 3 lžíce mletého cukru
trochu soli
1/8 másla
jablka, švestky, meruňky



Příprava

Jáhly důkladně propláchneme horkou vodou (jinak jsou
hořké), vsypeme do osoleného vřelého mléka a vaříme dokud
nezačnou pukat (asi 10 minut). Pak vmícháme cukr,
přikryjeme a necháme bobtnat. Do vlažných jahel vmícháme
žloutky, kostičky jablek a sníh z bílků. Urovnáme do
vymazaného pekáčku, poklademe plátky másla a pečeme
v troubě předehřáté na 180O C asi 30 – 40 minut (podle výšky
těsta).
Pokud dáváme do nákypu švestky nebo meruňky, dáme
polovinu směsi, poklademe ovocem a přikryjeme druhou
polovinou.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 1. květen 2010, 19:21:00 CEST Zobrazeno:15547 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Ovocné tvarohové knedlíky,  Okurky zapeč. s bramborem,  Bramborové bochánky,  Květák či brokolička v Hrašce,  Špagety se špenátem,  slaná cuketová buchta,  Bramborový nákyp,  OŘÍŠKOVÁ OMELETA,  Bezlepkové těsto na pizzu,  Rajská,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.