30 min
Pečený knedlík | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Klub celiakie Brno |
![]() |
Suroviny 15 dkg mantlera nebo jizerky 1 lžička prášku do pečiva Oetker 3 vejce, špetka soli 20 dkg selský jogurt (je bez lepku) 0,6 dcl oleje hrst popcornu nebo burisonů jemně nakrájená pažitka nebo petrželka |
Příprava Smícháme mouku, prášek do pečiva, sůl, přidáme olej, vejce, jogurt a pažitku. Promícháme a nakonec zapracujeme popcorn nebo burisony. Vlijeme do malého pekáčku (25x20 cm) nebo pečící formy na pečící papír potřený tukem. Pečeme v troubě předehřáté na 180O C asi 20 minut. Horký knedlík potřeme olejem a nakrájíme na čtverečky.
|
Poznámka Z bílků můžeme ušlehat sníh, knedlík je kypřejší.
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 1. květen 2010, 19:25:09 CEST | Zobrazeno:14759 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Bramborové knedlíky, Pečený knedlík, Rajčatový salát, Salát z manga, Hlívový salát, Pečený květák, Ovocný tanier, Lehký bramborový salát, Houskové knedlíky, Vánoční sleďový salát,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.