45 min
Hraběnčin kolář | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Radek |
![]() |
Suroviny bezlepková mouka cukr moučka máslo prášek do pečiva žloutek jablka bílek |
Příprava Zpracujeme těsto ze všech surovin, kromě jablek a bílků a asi třetinu ho dáme vychladnout. Zbytek rozválíme na plech, poklademe jablky, můžeme i ořechy a rozinkami. Potřeme sněhem ze zbylých bílků a navrch nastrouháme ztuhlé těsto nahrubo. Pečeme dozlatova při 180 - 200 °C.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 26. březen 2011, 17:00:54 CET | Zobrazeno:15257 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Dortíky s mrkvičkou a rozinkami, Pudinková buchta z klubu, Koláč z manga, Helčiny vdolky , Linecké cukroví, Medové perníčky , Nejlepší bezlepkové muffiny, Sušenky INSTANT (40 kusů), Žloutkový pudink s karamelem, Borůvkový chlebíček,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.