20 min
Bezlepkové rohlíky | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Jana |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suroviny 250 ml mléka 2 vajíčka 4 lžíce oleje 1 lžička guaranové gumy Půl lžičky psylia 2 lžičky cukru2 lžičky soli 450 g mouky SChaar bread Půl kostky zlatého droždí z Globusu |
Příprava Po vykynutí těsto propracujeme na vále, umotáme rohlíky, naskládáme na plech a necháme kynout pod utěrkou 30 až 40 minut . Pak pomašlujeme vodou, můžeme dát třeba anglickou slaninu nahoru, když chceme mít anglické rohlíky a sýr, nebo sezamová semínka.Pečeme ve vyhřáté troubě při asi 180 stupních asi 15 až 20 minut.
|
Poznámka el. trouba
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 18. červen 2011, 21:06:40 CEST | Zobrazeno:25502 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Bezlepkové makové krekry , Bezlepkové housky, Stárkův chléb , Bezlepkové rohlíky, Bezlepkové pečivo, Slané syrové muffiny, Pletýnky – rohlíky, Chlebánky, Amarantový chléb, bezlepkové sladké koláčky-6ks,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.