| Piškotové těsto základní | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Autor receptu: Jana Doubková |
|
Suroviny 5 bílků, 5 lžic cukru, 5 žloutků a 5 lžic mouky Jizerky |
| Příprava Z bílků ušleháme sníh do kterého zašleháme cukr.Poté při nižší rychlosti zašleháme žloutek a nakonec při pomalem chodu postupně i mouku.Péct můžeme buď ve vymazané formě jako bábovku,nebo dortový korpus.Hmotu lze použít po upečení na úsečném papíře i jako korpus na roládu,anebo na různé řezy
|
| Poznámka bez popisu
|
| Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
| Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:15:20 CEST | Zobrazeno:23898 krát |
Medové perníčky , Kakaový dortový korpus, Broskvové řezy s pudingem bez lepku, Plněné rohlíčky, štrůdlíci se zakysanou smetanou, Kokosové řezy paní Oplatk, Tvarohový chlebíček, Pomerančové rafaelo, Plněné mrkvové rohlíčky, Dort HAPPY BIRTHDAY,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.

