více 2,5 h
granátová drůbeží játra | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Marta Kocourková |
![]() |
Suroviny 500g drůbežích jater, 3 stroužky česneku, 1 malá sterilovaná feferonka, 1 bobkový list, 4 lžíce kečupu, 2 dl olivového oleje,svazek zelené petrželky,2 granátová jablka,sůl |
Příprava Do misky dáme rozmačkaný česnek,olej, petrželku vcelku ,aby jsme ji mohli před pečením vyndat, feferonku bez jadérek,bobkový list a játra. Necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Trochu oleje slijeme ,odebereme petržel a játra s marinádou dáme do zapékací misky, pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.Granátová jablka rozpůlíme vybereme jadérka i se šťávou,přidáme k téměř hotovým játrům ,promícháme s kečupem a dopečeme.Solíme nakonec a podáváme s ochucenou rýži
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 28. červenec 2010, 20:11:46 CEST | Zobrazeno:14576 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Králík s hroznovým vínem, Kuře na zelí, Plněné omelety, Cuketové \"lasagne\", Bezlepkové bylinkové masové placky , Strozapretti s pancettou, rukolou a parmazánem, Taštičky plněné šunkou a ovčím sýrem, Králík na olivách, Kuličky z mletého masa, Houby s masem,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.