Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


více 2,5 h
granátová drůbeží játra Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Marta Kocourková

granátová drůbeží játra Suroviny

500g drůbežích jater, 3 stroužky česneku, 1 malá sterilovaná feferonka, 1 bobkový list, 4 lžíce kečupu, 2 dl olivového oleje,svazek zelené petrželky,2 granátová jablka,sůl



Příprava

Do misky dáme rozmačkaný česnek,olej, petrželku vcelku ,aby jsme ji mohli před pečením vyndat, feferonku bez jadérek,bobkový list a játra. Necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Trochu oleje slijeme ,odebereme petržel a  játra s marinádou dáme do zapékací misky, pečeme ve vyhřáté  troubě asi 20 minut.Granátová jablka rozpůlíme vybereme jadérka i se šťávou,přidáme k téměř hotovým játrům ,promícháme s kečupem a dopečeme.Solíme nakonec a podáváme s ochucenou rýži

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: St 28. červenec 2010, 20:11:46 CEST Zobrazeno:14092 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Milánský řízeček,  Těstoviny s nivou,  Cuketové \"lasagne\",  Pečené mleté placičky,  Kuřecí stehna na pomeranči,  Těstoviny se šunkovou ,  Milánský řízek,  Jogurtová pizza,  Špagety s rozšlehanými vejci,  Vepřový guláš,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.