Krůta na roštu | |
Autor receptu: misisnik |
Příprava -Do dvou litrů voy přidáme koření, zeleninu, česnek a cibuli. -Osolíme podle váhy masa ( 1kg masa 15g soli ) -Zeleninu necháme v nálevu vyvařit a poté ji necháme schladit. -Vychladlý nálev přecedíme -Nyní krůtu napícháme připaveným nálevem a to pomocí injekční stríkažky s velkou jehlou -V lednici necháme krůtu 2-3 dny uležet -Před grilováním krůtu pročpikujeme anglickou, kterou jsme si předem nakrájeli na delší hranolky a nadli do mrazničky. -Prošpikovanou krůtu napíchneme na jehle otočného roštu a obalíme silným alobalem, který spevníme drátem. -Po tří a půl až čtyřech hodinách opékání, kdy pod krůtou topíme tvrdým dřevem, krůtu odbalíme -Krůtu potřeme nálevem připraveným z 1 l oleje a 100g grilovacího koření -Po každém odkrojení znovu potřeme DOBROU CHUŤ
|
Poznámka Oheň může olizovat alobal --- po odbalení topit opatrně.
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
misisnik | 01.04.2010, 19:07 |
tohle máme ověřené fak mňamka !!!! | |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 7. duben 2010, 18:50:40 CEST | Zobrazeno:15363 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Krůta na roštu, Grilovaný hermelín,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.