30 min
Rajská | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: misisnik |
![]() |
Suroviny 1cibule 1-3 stroužky česneku 2 lžíce olivového oleje 400g krájených rajčat 3 lžíce protlaku sůl a pepř 4 lžíce červeného vína 4 lžíce smetany 1 lžíce bylinek |
Příprava Oloupeme cibuli a česnek a nakrájíme na malinké kostičky. Olej zahřejeme v hrnci a vhodíme do něj nakrájenou cibuli a česnek, vše necháme zesklovatět. Přimícháme rajčaa i se šťávou a krátce je přivaříme. Přidáme protlak. Omáčku opepříme a osolíme. Za nízké teploty ji asi 10 in povaříme. Přidáme víno a vaříme dalších 5 minut.Před podávání vmícháme bylinky a smetanu.
|
Poznámka Doporučuji k rajské omáčce knedlík se sekanou !!
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Čt 4. březen 2010, 18:43:10 CET | Zobrazeno:14964 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
BEZLEPKOVÉ PLACIČKY , Ovocné tvarohové knedlíky, HOUBOVÉ RAGŮ, Dušené žampióny s vejcem, Zeleninové karbanátky, Jáhlový nákyp, zeleninové karbanátky, Sojové maso s rýžovými nudlemi, Tvarohové knedlíčky–noky, Brokolicová paštika,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.