5 min
HOUBOVÉ RAGŮ | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Marta Kocourková |
![]() |
Suroviny 500 g čerstvých hub , 500 g karotky , půlka celeru , 100 g cibule, 2 dcl bílého vína , olej , sůl , pepř , sladká paprika , 80g rajčatového protlaku, zelená petrželka , bramborový škrob |
Příprava Očištěné houby nakrájíme na kousky.Karotku s oloupaným celerem nastrouháme,cibuli nakrájíme nadrobno a spolu podusíme na oleji. Po částech přiléváme víno. Přikryjeme a dusíme asi 20 minut.Přidáme houby, rajčatový protlak , ochutíme solí,pepřem a paprikou. Zahustíme škrobovou moučkou ,rozmíchanou v trošce vody.Nakonec vmícháme nakrájenou zelenou petrželku.
|
Poznámka Víno můžeme nahradit malým množstvím vývaru,nebo 1 dcl jablečného džusu.
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Ne 15. srpen 2010, 19:55:00 CEST | Zobrazeno:13370 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Okurky zapeč. s bramborem, Pizza, zeleninové karbanátky, Bramborový nákyp s kedlub, Dušené žampióny s vejcem, Carpacio z červené řepy s modrým sýrem , Rajská, Květák či brokolička v Hrašce, Bezlepkové noky s tomatovou omáčkou, Pirožky s mletým masem,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.