Pstruh s omáčkou | |
Autor receptu: Marta Kocourková |
Suroviny 2 pstruzi , máslo, sůl Omáčka : 4 velká jablka, 2 lžíce citronové šťávy, 2 cibule, máslo, 250 ml bílého vína, ,sůl, 3 lžíce strouhaného křenu, 2 lžíce jogurtu,bylinky na ozdobení,např.kopr |
Příprava Jablka oloupeme a bez jádřinců nakrájíme.Pokapeme citronovou šťávou.Nakrájenou cibuli orestujeme na másle,přidáme jablka a 5 minut dusíme.Zalijeme vínem,přikryjeme a dusíme 10 minut. Vychladlou směs rozmixujeme,dochutíme solí ,přidáme křen a spojíme jogurtem. Očištěné,osolené pstruhy zvolna opečeme na másle. Dáme na předehřátý talíř, ozdobíme bylinkama a podáváme s omáčkou
|
Poznámka Podáváme s bramborem
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Po 16. srpen 2010, 20:37:13 CEST | Zobrazeno:15791 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Tuňák Rio Mare se sýrem Cottage a chia semínky, Filé s bylinkami, Ryba na zázvoru, Roláda s uzeným lososem, Pstruh plněný datlemi, Pangasius v hořčičné omáčce, Kapr s mandarinkami, Pstruh s omáčkou, Vánoční ryba na švestkách,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.