Pizza | |
Autor receptu: Klub celiakie Brno |
Suroviny 20 dkg mouky Mantler 10 dkg pohankové mouky 2 dcl teplé vody ½ sáčku sušeného droždí 1 lžíce olivového (nebo jiného) oleje trochu soli a cukru náplň dle zvyklostí |
Příprava Dobře vypracujeme těsto, rozválíme v mikrotenu, nebo namačkáme do vymazané formy na pizzu a necháme pod mikrotenem asi 15 minut kynout. Mezitím připravíme náplň, těsto obložíme a pečeme v troubě předehřáté na 200 ºC asi 30 minut na horním roštu.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Po 29. březen 2010, 18:46:02 CEST | Zobrazeno:14075 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Květák či brokolička v Hrašce, Bramborové koblihy, Pirožky s mletým masem, slaná cuketová buchta, Bramborový nákyp s kedlub, Zapečený lilek se sýrem, Špenátové brambory s tofu, Bramborový nákyp, Špenátová roláda, Klářiny bramboráky,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.