Bramborové tyčky sýrové | |
Autor receptu: misisnik |
Suroviny 20 dkg vařených brambor 10 dkg mouky Mantler 10 dkg pohankové mouky 12 dkg másla (osminka) 8 dkg jemně strouhaného tvrdého sýra 2 žloutky 1 vejce na potření sůl, kmín, strouhaný sýr, mletá paprika, sezam |
Příprava Do mouky přidáme trochu soli a mleté papriky, dva žloutky, prolisované nebo jemné strouhané studené brambory, jemně strouhaný sýr a rozsekané máslo. Rychle zpracujeme vláčné těsto. Na vále posypaném mantlerem vyválíme postupně dvě placky, každou přeložíme na třetiny, znovu vyválíme , nakrájíme rádýlkem na proužky. Dáme na plech vymazaný sádlem, potřeme rozšlehaným vejcem, sypeme kmínem, solí, sýrem, sezamem. Pečeme v troubě předehřáté na 200 ºC asi 10 minut dočervena.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Pá 9. duben 2010, 17:53:38 CEST | Zobrazeno:13681 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Bramborové tyčky, Vianočná bezlepková štóla , Bramborové tyčky sýrové, Pizza na panvici, Karotková \\\"pečeně\\\", pečený čaj, Nádivka tety Sáry, Bezlepková palačinka, Těsto na housky nebo Pizzu, Bezlepkové brynzové halušky,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.