Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


1 h
Ovocna torta Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Jana Billikova

Ovocna torta Suroviny

CESTO:3 vajcia,3 lyzice horucej vody,150g cukru,1 balicek vanilk.cukru,150g Promix PK. PLNKA:125g masla,1 Zlaty klas,3dcl mlieka,2 lyzice cukru,1 vanilkovy cukor.ZELATINA: 2 cire zelatiny,1/2 litra stavy z broskynoveho kompotu.



Příprava

CESTO:vajcia s vodou vymiesame do peny,pridame cukor,vanilku a muku.Vylejeme do tortovej formy.Pecieme na 180°C do zlata.Ked cesto vychladne,natrieme ho pikantnym dzemom,napriklad ribezlovym. PLNKA:z mlieka,Zlateho klasu a cukru uvarime husty krem,nechame vychladnut.Vymiesame maslo s vanilkou a primiesame vychladnuty krem.Krem natrieme na cesto potrete dzemom.Nan naukladdame broskyne a navrch vylejeme vopred uvarenu a vychladnutu zelatinu.

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro recept můžete hlasovat pouze jednou.
Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček

 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: So 11. červen 2011, 22:34:12 CEST Zobrazeno:12708 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

BEZLEPKOVÝ PUDING S HORKÝMI MALINAMI,  Pohankové ovocné knedlíky,  Žemlovka,  Bezlepkové perníčky od Nominalu,  Bezlepkový ořechový nákyp s ovocem,  Jáhlový nákyp,  Briošky,  Banán v kakaové omáčce ,  Banánové lívanečky,  Rýžový nákyp s ovocem ,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.