Štěpánská pochoutka | |
Autor receptu: Helena Vychová |
Suroviny 250 ml smetany ke šlehání 4 ks kuřecích řízků (popř. vepřových) 1 kg syrových brambor pepř, sůl, olej |
Příprava Oloupané syrové brambory nakrájíme na plátky o tloušťce cca 0,5 cm. Řízky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme z obou stran na pánvi na oleji. Maso přendáme na mírně olejem vymaštěný hluboký plech a překryjeme bramborami. Brambory postupně skládáme v jednotlivých vrstvách a vždy každou vrstvu posolíme. Na konce vše zalijeme smetanou. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 190 - 200 stupňů Celsia cca 50 - 60 min.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 4. prosinec 2010, 14:13:50 CET | Zobrazeno:25036 krát |
Knedlíky s uzeným masem, Milánský řízek, Štěpánská pochoutka, Skotská vejce, Houby s masem, Mleté bifteky s brambory, Taštičky plněné šunkou a ovčím sýrem, Jogurtová pizza, Těstoviny se šunkovou , Kuřecí řízky s nivou,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.