Štěpánská pochoutka | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Helena Vychová |
![]() |
Suroviny 250 ml smetany ke šlehání 4 ks kuřecích řízků (popř. vepřových) 1 kg syrových brambor pepř, sůl, olej |
Příprava Oloupané syrové brambory nakrájíme na plátky o tloušťce cca 0,5 cm. Řízky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme z obou stran na pánvi na oleji. Maso přendáme na mírně olejem vymaštěný hluboký plech a překryjeme bramborami. Brambory postupně skládáme v jednotlivých vrstvách a vždy každou vrstvu posolíme. Na konce vše zalijeme smetanou. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 190 - 200 stupňů Celsia cca 50 - 60 min.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 4. prosinec 2010, 14:13:50 CET | Zobrazeno:25666 krát |
Sekaná s brambory, Strozapretti s pancettou, rukolou a parmazánem, Králík na olivách, Jogurtová pizza, Milánský řízek, Plněné omelety, Kuličky z mletého masa, Kuřecí stehna na pomeranči, Kuře na zelí, Bezlepkové bylinkové masové placky ,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.